Welcome to انجمن تفریح و سرگرمی فافان

جهت استفاده از تمامی قابلیت ها ثبت نام کنید. با ثبت نام قادر خواهید بود مطالب خود را ارائه کنید و در مورد مطالب دیگران نظر دهید.

شما قادر خواهید بود پروفایل خود را سفارشی کیند، امتیاز و جایزه دریافت کنید و با دیگر کاربران ارتباط داشته باشید.

فروشگاه اینترنتی اُسیز | مشخصات ، آخرین قیمت روز ، فروش و خرید گوشی موبایل و تبلت

hadiss

Members
  • تعداد ارسال ها

    7
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 Neutral

درباره hadiss

  • درجه
    Newbie
  1. چرا از تور مجازی گوگل استفاده کنیم؟تور مجازی گوگل اطلاعاتی فراتر از عکسهای ساده و متن را برای مشتریان شما مهیا می کند.به قولی هر عکس هزاران کلمه را در خود جا داده، اما هر تور مجازی هزاران عکس را در خود جا داده است.بارگذاری سریع محصول یا فضای تجاری شما با سرعت بالا معرف خوبی از شرکت یا سازمان یا کارخانه ی شما خواهد بود.مشتریان از گشت زنی مجازی لذت می برند، و در عین حال این امکان را پیدا می کنند تا با خیال راحت در مورد تهیه محصول یا سفارش به سازمان شما از طریق اینترنت یا تلفن اقدام کنند.تور مجازی می تواند مشتریان را متقاعد کند که محصول یا سازمان شما برنده ی میدان رقابت است.تور مجازی فضایی تعاملی است که به مشتری این امکان را می دهد تا به وسیله موس در محیط حرکت کند و به جزییات دلخواه خود نزدیک تر شود.جذابیت فضای مجازی به مشتریان کمک می کند تا از این اطلاعات دقیق برای تصمیم نهایی خود استفاده کنند.همچنین تور مجازی میتواند بر روی سئو و رنک شما در گوگل نیز تاثیر بگذارد .زمان بازدید از نمایشگاه های مجازی به طور متوسط ۱۰ برابر بازدیدهای معمول از پایگاه های اینترنتی است.(چیزی حدود ۲۰ دقیقه در مقایسه با ۲ دقیقه)منبع: سایت تجارت الکترونیک اورینت https://avrinet.com/tour/
  2. برای اطلاعات بیشتر درباره کانادا و استان های مختلف آن به صفحه مهاجرت به کشور کانادا مراجعه فرمایید. طبقه بندی مشاغل کانادا بر اساس دو عامل می باشد. مجموعه وظایفی که یک نفر در برابر شغل دارد. کاری که باید آن نفر انجام دهد. با توجه به دسته بندی مهاجرتی مشاغل به صورت زیر طبقه بندی می شوند. الف) مشاغل سطح 0 – کارهای مدیریتی مانند: مدیریت رستوران مدیریت معادن کاپیتان کشتی ب) مشاغل سطح A – مجموعه مشاغلی که معمولا نیازمند دریافت مدرک دانشگاهی می باشند. مانند: دکترها دندان پزشکان معماران ج) مشاغل سطح B – این دسته نیز مانند دسته قبل نیازمند مدرک دانشگاهی می باشد با این تفاوت که دوره های کارآموزی نیز می توانند به جای مدرک مورد قبول شوند. مانند: آشپزها لوله کش ها برق کاران د) مشاغل سطح C – این دسته مشاغل به مدرک دانشگاهی نیاز ندارند- تنها گذراندن دوره های خاص برای آن رشته یا تحصیلات متوسطه کافی می باشد. قصابان صنعتی سرویس دهنده ها غذا ( پیش خدمت و گارسون رستوران) رانندگان کامیون مسیرهای طولانی(HGV Drivers) طبق برآوردهای دولت کانادا تا سال 2024، کانادا دچار کمبود نیروی کاری رانندگان کامیون به میزان 48 هزار نفر می شود. در حال جاضر نیز بیشترین تقاضا برای کبک و آنتاریو می باشد. ه) مشاغل سطح D- این دسته از مشاغل به هیچ آموزش قبلی نیاز دارند. تمام آموزش های آن ها نیز در حین کار داده می شود. بنابراین تحصیلات دانشگاهی و دوره های کارآموزی اهمیتی ندارد. مشاغل مانند: کارگران نظافتی کارگران جمع کننده میوه کارگران تمیز کننده میدان های نفتی منبع: شرکت مهاجرتی بهارگیت https://bahargate.ir/noc-list-canada/
  3. اخذ وقت سفارت شاید این کلمه بارها به گوشتان رسیده است وپیش خود فکر کرده اید که وقت سفارت به چه معنا میباشد ؟ امروزه سفر به کشور خارجی جزء زندگی فرد میباشد در زمان هایی فرد به اختیار خود کشور و وطن خود را ترک میکند و در برخی مواقع هم نیز افراد به اجبار کشور خود را ترک میکنند . افرادی که قصد مهاجرت و سفر به کشورهای خارجی را دارند و میخواهند از طریق ویزای تحصیلی , ویزای کاری , ویزای سرمایه گذاری , ویزای توریستی خود را به کشور مورد نظر برسانند , در این میان افرادی هم میباشند که هدفشان از خروج از کشور مهاجرت دائمی میباشد . باید بدانید که برای خروج از مرز کشور باید اجازه آن با صدور ویزا به شما داده شودو خروج و ورود به هر کشوری غیر ممکن و غیر قانونی میباشد و اگر ماموران مرزی از این موضوع اطلاع یابند بلافاصله شما را تحویل قانون آن کشور میدهند و طبق قوانین آن کشور مجازات خواهید شد. .اگر شما سفرهای مختلفی به کشورهای دنیا داشته اید که مطمئنا با تمام مراحل گرفتن ویزا آشنایی دارید اما اگر تا به امروز سفری به خارج از کشور نداشته اید با ما در این مقاله همراه باشید تا تمامی مراحل گرفتن ویزا را برایتان شرح دهیم . مراحل دریافت وقت سفارت ما در این مقاله میخواهیم مختصر توضیحی در خصوص وقت سفارت و چگونگی طی کردن مراحل آن برایتان شرح دهیم. تعیین وقت سفارت برای افرادی میباشد که قصد سفر و گرفتن ویزاهای مختلف کشورها را دارند , و این نکته بسیار اهمیت دارد فردی که میخواهد وقت سفارت را بگیرد با ید از قبل اینکار را انجام داده باشد پس دانشجویان , سرمایه گذاران , توریست های عزیزی که میخواهند ویزای کشوری را دریافت کنند نیاز به وقت سفارت دارند . وقت سفارت فوری زمانی که فرد متقاضی ویزا وقت سفارت کشور مورد نظر خود را دریافت میکند باید طبق تاریخی که به او گفته شده است تمامی مدارکی که برای گرفتن ویزا نیاز میباشد را تمام و کمال به سفارت ببرد , متذکر میشویم که در این وقتی که سفارت به شما میدهد حتما باید خود فردی که ویزا درخواست کرده است شخصا حضور داشته باشد زیرا باید هم انگشت نگاری شود و هم اینکه مامورین سفارت از او مصاحبه ای انجام خواهند داد که تمامی این مراحل اگر به صورت کامل و بدون نقص انجام شود ویزای درخواستی متقاضی صادر خواهد شد و اگر یکی از موارد مشکل داشته باشد و یا مدارک تکیل نداشته باشد و یا خود فرد به صورت حضوری در سفارت نباشد مجوز صدور ویزا داده نخواهد شد و ویزای درخواستی متقاضی رد خواهد شد . همانطور که در ابتدا گفتیم شرط اولیه ورود شما به خاک کشور بیگانه گرفتن ویزا میباشد , جایی که ویزا برای شما صادر میکند سفارت میباشد , سفارت هرکشوری متفاوت است و شما برای اخذ ویزای کثلا کشور انگلستان نمیتوانید به سفارت کانادا برود و باید ویزای هر کشور را از سفارت و دفتر نمایندگی همان کشور دریافت نمایید . در اینجا میخواهیم به نکته ای که برای برخی افراد نگران کننده میباشد بپردازیم و این میباشد که تمام سفارت های کشورهای مختلف در ایران موجود است و شما به راحتی برای گرفتن ویزا میتوانید به آنجا مراجعه کنید اما در این میان کشورهایی وجود دارند که سفارت آن ها در ایران نیست . این مسئله اصلا جای نگرانی ندارد و شما اگر خواهان اخذ ویزیا کشور هایی میباشید که در ایران سفارت ندارند میتوانید برای اخذ ویزای کشور مورد نظرتان به سفارت آن کشور در کشورهای دیگر بروید و اصولا میتوانید به کشورهایی که همسایه ما میباشند بروید . میتوانیم با یک مثال برایتان این نگرانی را رفع نماییم : به طور مثال شما خواهان اخذ ویزای توریستی کانادا میباشید , و از آنجایی که سفارت این کشور در کشور عزیزمان نمیباشد شما میتوانید برای گرفتن ویزا به کشورهایی که در همسایگی ایران عزیزمان هستند بروید مثل سفارت کانادا در ترکیه و یا سفارت کانادا در امارات متحده عربی و یا برای گرفتن ویزای آمریکا شما میتوانید برای اخذ ویزا به کشور ارمنستان بروید و از طریق سفارت آمریکا که در ارمنستان وجود دارد درخواست ویزای آمریکا را اعلام نمایید . منبع:موسسه حقوقی آوات https://www.awatlaw.com/service/وقت-سفارت
  4. مطمئنا برای شما هم پیش آمده است که در هنگام گشت و گذار در اینترنت تصاویر ۳۶۰ درجه ای از شرکت ها و مکان های مختلف، تاریخی، توریستی و …را دیده اید، که قابلیت چرخش به صورت ۳۶۰ درجه دارند. تصاویر پانوراما ( Panorama)نامی است که به این تصاویر می گویند و با ترکیب این عکس ها، تصاویر۳۶۰ درجه ایجاد میشود که به آن ها تور مجازی (virtual tour)می گویند. ۳۶۰ درجه بچرخید !شما می توانید این عکس ها را زوم کنید، به نقاط دیگر عکس بروید و حتی پشت سرتان را نگاه کنید. در واقع این عکس های زنده به شما این حس را می دهند که گویا در محیط هستید. مانند این که شما فیلم زنده ای در قالب عکس و کاملا واقعی به مشتری خود نشان می دهید. مسلما با دیدن محل کار شما توسط مشتری، حس اعتماد بیشتری ایجاد می شود. تجارت الکترونیک اورینت حالا این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید تصاویر فروشگاه ، شرکت ، سالن ، تالار و در کل کسب و کار خود را به صورت ۳۶۰ درجه در اختیار مشتریان خود قرار دهید تا مشتریان شما بتوانند بدون اینکه به محل شما مراجعه کنند ، از طریق اینترنت با محیط کاری شما آشنا شده و شما را بهتر بشناسند .از مزایای این سرویس میتوان به ثبت شدن آن در گوگل مپ ( Google Map ) اشاره کرد که با توجه به رشد روز افزون استفاده کاربران ایرانی از این اپلیکیشن کسب و کار شما در هنگام جست و جوی کاربران در گوگل مپ به آنها نشان داده خواهد شد. در واقع میتوانند تور مجازی شما را در همان جا آنلاین مشاهده کنند که این امر باعث رشد مشتریان شما شده و به اعتبار برند شما خواهد افزود .تجارت الکترونیک اورینت با دارا بودن تجهیزات و دوربین های تخصصی ۳۶۰ درجه ، همچنین تیم عکاسان تایید شده از طرف گوگل و انجام پروژه های متعدد تور مجازی توانسته است رضایت مشتریان خود را در این حوزه جلب کند و به عنوان یکی از شرکت های معتبر در حوزه تور مجازی گوگل مطرح شود . منبع :تجارت الکترونیک اورینت https://avrinet.com/tour/
  5. در این مقاله در خصوص شرایط مهاجرت به کانادا صحبت میکنیم برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی یکی از راه های کمتر شناخته شده مهاجرت به کشور مذکور می باشد. مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی مختص افرادی همچون هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزان می باشد. یکی از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کوتاه بودن روند مهاجرت به کانادا از این روش است. یکی دیگر از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی عدم نیاز به مدرک زبان می باشد. البته اینکه نیاز به مدرک زبان ندارید بدین معنا نیست که برای همیشه به فراگیری زبان احتیاج ندارید بلکه برای ارائه درخواست مهاجرت از این طریق است. مسلما برای زندگی در هر سرزمینی برای راحتی خود و همچنین آسانتر شدن شرایط زندگی به فراگیری زبان نیاز است. در مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی شما باید بتوانید در کشور مذکور بتوانید برای خود شغل ایجاد کنید. زمانی که شما اقدام به مهاجرت از روش خود اشتغالی می نمایید باید ثابت نمایید که شغل مذکور مخارج زندگی خودتان و خانواده شما را تامین می کند. مشاغلی را که در بالا گفتیم هر کدام شامل تعدادی زیادی مشاغل به عنوان زیر مجموعه می باشند. در ادامه لیست مشاغل در برنامه خود اشتغالی کانادا را قرار خواهیم داد. شرایط افراد خود اشتغال از نظر اداره مهاجرت کانادا از نظر اداره مهاجرت کانادا افرادی هنرمند خود اشتغال محسوب می شوند که در طول پنج سال قبل از امضای فرم های مهاجرتی خود باید یکی از شرایط پایین را داشته باشد: دو سال تمام فعالیت های فرهنگی – هنری در سطح بین المللی دو سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری به علاوه یک سال تمام فعالیت های فرهنگی هنری در سطح بین المللی همچنین فرد متقاضی باید ثابت کند که بعد از ورود به کانادا قصد دارد فعالیت های خود اشتغالانه خود را ادامه دهد. لیست مشاغل مورد نیاز برنامه خود اشتغالی کانادا لیست مشاغل مورد نیاز برنامه خود اشتغالی کانادا هم به دو دسته مشاغل حرفه ای و نیمه حرفه ای تقسیم می شوند. در ادامه این مشاغل را نام می بریم: مشاغل حرفه ای مترجم کتابدار ویرایشگر روزنامه نگار مولف و نویسنده نوازنده و خواننده هنرپیشه و بازیگر نقاش و مجسمه ساز تهیه کننده و کارگردان سرپرست بخش بایگانی آهنگ ساز و تنظیم کننده کارشناس بخش روابط عمومی سرپرست نمایشگاه های هنری، کتابخانه ها و موزه ها مشاغل نیمه حرفه ای عکاس فیلم بردار خبرنگار مربیان ورزشکاران کارشناس کتابداری سازنده الگوهای پارچه و چرم داوران ورزشی مربیان باشگاه های تناسب اندام سایر مشاغل هنری متخصصان طراحی گرافیکی طراحی داخلی منازل و دفاتر کار طراح نمایشگاه سازنده صنایع دستی و هنری شغل های مرتبط با انیمیشن طراح صحنه، لباس، نور کارشناس طراحی گرافیکی کامپیوتری کارشناس پخش رادیویی و تلویزیونی کارشناس بخش ضبط صدا وتصویر کارشناس موزه، کتابخانه و نمایشگاه های هنری و … اگر شما هم از کسانی هستید که خواهان مهاجرت به کانادا هستند می توانید برای دریافت آگاهی بیشتر در مورد شرایط مهاجرت به کانادا با ما تماس بگیرید. وکیل مهاجرت به آمریکا
  6. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی برخی از افراد میباشند که به دلیل برخی از مشکلاتی که در کشور خود دارند میخواهند به سرعت کشور را ترک و به کشوری دیگر پناه ببرند, مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی بیشترین درخواست را بین متقاضیان مهاجرت به کانادا داشته است اما ما به هیچ عنوان این نوع مهاجرت به کانادا و به هیچ کشور دیگری را توصیه و پیشنهاد نمیکنیم و به شما دوستداران مهاجرت این پیشنهاد را میدهیم که اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارند میتوانند از طرق مختلف دیگری این امر را انجام دهند زیرا مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی دردسرها و مشکلاتی را دارد که میتواند به راحتی برای شما مشکلاتی اعم از روحی و روانی و... را به همراه بیاورد اما ما برایتان در این مقاله به توضیحی کوتاه در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی اشاره کرده ایم تا شما در خصوص پناهندگی کانادا اطلاعاتی را بدست بیاورید . کشور کانادا سالانه شاهد ورود چند هزار پناهنده به کشور خود بوده است , افرادی که متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی میباشند با توجه به خطرات و محدودیت هایی که کشور خودشان برایشان ایجاد کرده است نیز به کشور دیگر نیز پناه میبرند و کشوری که این افراد را تحدد پوشش قرار میدهد از همه جهت پناهندگان را در زمینه های مالی و درمانی و هزینه های زندگی و... مورد حمایت قرار میدهد . مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به یک صورت انجام میگیرد وآن هم از طریق حمایت های دولت میباشد که فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به محض اینکه به خاک کانادا وارد میشود مورد حمایت های دولت قرار میگیرد . در کانادا سازمانی تاسیس شده است که مخصوص امور مهاجران میباشد و زمانی که فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به کانادا برسد کارکنانی از سازمان اداره مهاجرت به استقبالشان می آیند و برای آنکه تازه به کانادا وارد شده است فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی را تا چند روز در کانادا همراهی میکنند و راه و روش زندگی در کانادا را به آنها آموزش میدهند . و دولت کانادا متعهد میشود که به مدت 12ماه فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی را تحد پوشش خود قرار دهد و از نظر بیمه پزشکی مورد حمایت قرار دهد و همچنین هزینه های روزمره را در یک سال متقبل می شود . لینک مطلب https://www.awatlaw.com/page/مهاجرت-به-کانادا-از-طریق-پناهندگی
  7. تحصیل در استرالیا تحصیل در استرالیا یکی از بهترین گزینه ها برای مهاجرت تحصیلی محسوب می شود. علت گفتن این موضوع را در ادامه برای شما شرح خواهیم داد. دانستن این موضوع خالی از لطف نیست که کشور استرالیا رتبه سوم پذیرش دانشجوی بین المللی را در جهان دارد. این موضوع به روشنی گویای مناسب بودن شرایط برای تحصیل در استرالیا می باشد. در این مقاله قصد داریم مواردی شرح دهیم که موضوعات بدین شرح می باشند: هزینه تحصیل در استرالیا ، هزینه های زندگی در استرالیا ، بورس تحصیلی در استرالیا ، تحصیل دکترا در استرالیا ، تحصیل دندانپزشکی در استرالیا و … . مزایای تحصیل در استرالیا تحصیل در استرالیا مزایای زیادی برای دانشجویان بین المللی خواهد داشت. از جمله این مزایا امکان تحصیل در بهترین دانشگاه های جهان است. کشور استرالیا دارای ۷ دانشگاه در جمع صد دانشگاه برتر جهان است. همچنین یکی دیگر از مزایای تحصیل در استرالیا قرار داشتن ۵ شهر برتر دانشجویی در این کشور است. یکی از دلایلی که شرایط تحصیل در استرالیا را آسان می کند مقرون به صرفه بودن و بالا بودن سطح زندگی در این کشور است. این کشور دارای فرصت های شغلی بسیاری نیز می باشد. تمام این مزایا در حالی می باشد که کشور استرالیا تنها ۲۳ میلیون نفر جمعیت دارد. البته این قاره با وجود جمعیت کم ششمین کشور بزرگ جهان محسوب می شود. استرالیا شامل قاره اقیانوسیه، جزیره تاسمانی و تعدادی جزیره کوچک می باشد. پایتخت کشور استرالیا شهر کانبرا می باشد. همچنین مهم ترین شهرهای آن سیدنی و ملبورن می باشد. شما با تحصیل در استرالیا فرصت تجربه زندگی در این کشور زیبا را خواهید یافت. کشور استرالیا از لحاظ اقتصادی کشوری قدرتمند محسوب می شود. این کشور دوازدهمین اقتصاد بزرگ جهان محسوب می شود. استرالیا چهارمین کشور از لحاظ صادرات و پنجمین کشور از لحاظ در آمد سرانه با بیش از ۶۶ هزار دلار در سال محسوب می شود. درآمد سرانه خالص سالیانه در کشور مذکور در حدود ۳۰ هزار دلار می باشد همچنین پول رایج آن دلار استرالیا می باشد