Welcome to انجمن تفریح و سرگرمی فافان

جهت استفاده از تمامی قابلیت ها ثبت نام کنید. با ثبت نام قادر خواهید بود مطالب خود را ارائه کنید و در مورد مطالب دیگران نظر دهید.

شما قادر خواهید بود پروفایل خود را سفارشی کیند، امتیاز و جایزه دریافت کنید و با دیگر کاربران ارتباط داشته باشید.

فروشگاه اینترنتی اُسیز | مشخصات ، آخرین قیمت روز ، فروش و خرید گوشی موبایل و تبلت

awatlaw.com

Members
  • تعداد ارسال ها

    3
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در سایت

0 Neutral

درباره awatlaw.com

  • درجه
    Newbie
  1. وکیل مهاجرت امروزه امر مهاجرت در بین مردم سراسر دنیا رایج بوده و در هرکشوری عده کثیری در فکر مهاجرت به دلایل گوناگون از کشور خود میباشند ، اما به دلیل دشوار و پیچیده بودن این راه باید از افرادی که در این زمینه تجربه و دانش دارند یاری نمود ، حضور وکیل مهاجرت برای این مهم امری ضروری میباشد، ما در این مقاله سعی بر آن داریم تا در خصوص وظایف وکیل مهاجرت ، انتخاب وکیل مهاجرت و قوانینی که مربوط به وکیل مهاجرت میباشد را شرح دهیم تا دوستداران مهاجرت بتوانند با بهره مندی از این مقاله انتخابی صحیح در استخدام وکیل مهاجرت نمایند. آن دسته از عزیزانی که میخواهند به صورت قانونی از کشور مهاجرت نمایند برایشان وکیل مهاجرتی که به قانون پایبند باشد بسیار حائز اهمیت است به همین خاطر در صدد انتخاب یک وکیل مهاجرت مجرب و با دانش میگردند، به صورت کلی اگر بخواهیم وکیل مهاجرت را برایتان بیان نماییم میتوانیم به اصلی ترین نکته ای که در امر مهاجرت مهم میباشد اشاره نماییم، به این که یک وکیل مهاجرت مناسب باید با قوانین سفارت خانه ها، قوانین تمامی کشورها آشنایی کامل داشته باشد تا بتواند بر اساس آن اقدام به تشکیل پرونده برای موکل دهد. اصول و قوانین مهاجرت به حدی مهم میباشد که میتواند آینده و اهدافی که شما در سر دارید را تحت الشعاع قرار دهد، و در واقع این مهم بر عهده وکیل مهاجرت میباشد که اگر نتواند از عهده آن بر آید تمام نقشه ها و اهداف و زندگی شما دچار شکست میگردد. پس اگر قصد مهاجرت از کشور را دارید بهتر است که قبل از هر اقدامی به دنبال یک وکیل مهاجرت مناسب و قابل اعتماد باشید چرا که قرار است شما آینده خود را به او سپرده تا راه را برای شما هموار گرداند. وکیل مهاجرت اروپا یکی از قاره هایی که این روزها طرفداران بسیاری برای مهاجرت و سفر دارد قاره اروپا و یا همان سرزمین سبز میباشد که متقاضیان بسیاری از سراسر دنیا در صدد اخذ اقامت یکی از این کشورهای اروپایی میباشند ، مهاجرت به اروپا دارای مزایای فراوانی برای متقاضیان میباشد به همین خاطر تعداد افرادی که تمایل به مهاجرت اروپا دارند بسیار زیاد میباشد . مهاجرت به اروپا به دلایل مختلف دارای پیچیدگی ها و سختی های بسیاری میباشد که برای رد شدن از آنها باید از وکیل مهاجرت اروپا بهره مند شد ، چرا که وکیل مهاجرت اروپا با دانش و تجربه ای که در این راستا خواهد داشت میتواند مسیر را برای متقاضیان هموار نماید و مسیر موفقیت را تسریع بخشد اما به شرطی که وکیل مهاجرت اروپا دارای تجربه و دانش بوده باشد و سوابق درخشانی در زمینه مهاجرت به اروپا داشته باشد . مهاجرت به اروپا از روش های گوناگون امکان پذیر میباشد ، به طور کلی میتوان به رایج ترین نوع مهاجرت به اروپا اشاره نمود که از طریق تحصیل ، کار ، ازدواج ، تمکن مالی ، ثبت شرکت ،خرید ملک و مهاجرت به اروپااز طریق پناهندگی میباشد . در این مقاله به صورت مختصر توضیحی در خصوص برخی از این روش هاکه متقاضیان بسیاری دارد ، خواهیم داد تا با آنها آشنا شوید اما برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های موسسه تماس گرفته و با کارشناسان مربوطه مشاوره شوید . مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل یکی از روش هایی که متقاضیان زیادی در صدد کس آن میباشند ، مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل میباشد ، مزایای تحصیل در اروپا متعدد میباشد و دانشجویان خارجی میتوانند از این مزایا بهره مند شوند اما برای موفقیت در عرصه اخذ ویزای تحصیلی به اروپا باید از وکیل مهاجرت اروپا یاری گرفت چرا که برای انجام مراحل اخذ ویزا ، پذیرش دانشگاه و اخذ اقامت باید از فردی که تجربه و دانش فراوانی در این زمینه دارد بهره گرفت بی شک شما به تنها نمیتوانید از عهده آن بر آیید به همین خاطر بهتر است که با وکیل مهاجرت اروپا قراردادی منعقد نمایید تا بتوانید به راحتی اقامت اروپا را از طریق تحصیل به دست آورید . مهاجرت به اروپا از طریق کار یافتن کار در اروپا آرزوی بیشتر جوانان میباشد چرا که میتوانند با یافتن شغلی مناسب در اروپا آینده درخشانی را برای خود و خانواده بسازند ، برای یافتن شغل در اروپا مشکلات بسیاری وجود دارد به گونه ای که به هیچ عنوان نمیتوانید به تنهایی از عهده آن بر آیید چرا که باید از تجربیات وکیل مهاجرت اروپا بهره مند شوید و راهنمایی های او را در این راستا اجرایی نمایید ، نکته ای که در این زمینه بسیار حائز اهمی میباشد یافتن وکیل مهاجرت حرفه ای و متخصص میباشد چرا که یافتن کار بدونداشتن وکیل مهاجرت حرفه ای امری ناممکن خواهد بود . یافتن کارفرما در اروپا امری دشوار و در برخی موارد غیر ممکن میباشد اما میتوانید با داشتن وکیل مهاجرت اروپا امیدی برای یافتن کارفرما و شغل در اروپا داشته باشید به همین خاطر شما ابتدا باید در جستجوی وکیلی مناسب باشید که بتوانید به راحتی به او اعتماد نمایید و امور را با آسودگی به او بسپارید تا مراحل را گام به گام برای شما انجام دهد . مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت افرادی که به فکر سرمایه گذاری و کار آفرینی در اروپا میباشند میدانند که در مسیر دشواری قدم گذاشته اند که آینده ی درخشانی را برایشان در پی خواهد داشت اما باید از وکیل مهاجرت اروپا یاری بگیرند چرا که بدون راهنمایی ها و اطلاعات وکیل نمیتوانید در این عرصه به موفقیت برسید . برای ثبت شرکت در اروپا باید اطلاعات جامعی در زمینه کار ، اقتصاد ، فرهنگ ، هزینه های زندگی و.. کسب نمایید و بی شک وکیل مهاجرت میتواند در تمام این مسیر اطلاعات جامع و به روزی را به شما ارائه دهد تا بتوانید به راحتی این مسیر دشوار را سپری کرده و کسب و کاری را در یکی از کشورهای اروپایی مورد علاقه خود راه اندازی نمایید . Express Entry (اکسپرس انتری) نوعی از سیستم مهاجرتی کانادا است که در افرادی که به دنبال مهاجرت کاری می باشند اقدام می کنند. این سیستم تحت برنامه های اقتصادی فدرال می باشد. متقاضیان باید پروفایل خود را به صورت آنلاین در سیستم Express Entry (اکسپرس انتری) ثبت کنند. صاحبان کار در کانادا و نمایندگان استان های کانادا از طریق این سیستم به متقاضیان که در برنامه از طرف دولت فدرال کانادا قبول شوند دسترسی دارند. ویژگی های سیستم Express Entry (اکسپرس انتری) برای کارجویان کار کانادا: مهاجرت به کانادا در مدت زمان 6 ماه امنیت شغلی و داشتن کار پیشنهاد کاری job offer نقطه مثبت است ولی واجب نیست. برای کارفرمایان کانادایی: روند اجرای سریع برنامه بدون هزینه های دولتی انتخاب مهاجران و کارجویان از بین افرادی که تخصص مهارت مورد نظر را دارند، انجام می گیرد.
  2. وقت سفارت چیست و چرا اهمیت دارد؟ به طور کلی باید برای اخذ ویزای هر کشوری که مئ نظر خواهید داشت به سفارت و یا همان دفتر نمایندگی آن کشور بروید . حال باید بگوییم رفتن به سفارت برای گرفتن ویزا بدون تعیین وقت غیر ممکن میباشد و شما باید در ابتدا وقت سفارت گرفته باشید و با توجه به تاریخ و ساعتی که به شما میدهند در سفارت مربوط به آن کشور حضور داشته باشید و درخواست خود را مطرح نمایید . به طور کلی معنی وقت سفارت این میباشد که فرد متقاضی ویزای هر کشوری در زمان مشخص شده در سفارت به صورت حضوری در تاریخ و زمان مشخص شده حضور خواهد یافت . حال میرسیم به نحوه مشخص کردن تاریخ وقت سفارت , که در اینجا به صورت قاطع خدمتتان عرض میکنیم که مشخص کردن وقت سفارت به دلخواه شما نخواهد بود زیرا باید به تایید خود سفارت مورد نظر رسیده باشد . و اگر در این میان شما وقتی را به دلخواه خود مشخص کنید که به تایید سفارت نرسیده باشد باید بگویم که خود به خود این وقت مشخص شده کنسل خواهد شد و باید هر گونه تعیین وقتی با تایید سفارت انجام پذیرد . نکته ی دیگری که در خصوص تعیین وقت سفارت باید خدمتتان عرض کنیم این میباشد که زمانی که یک تاریخ و ساعتی را برای وقت سفارت مشخص کرده اید و سفارت آن را تایید نمود , بنا به برنامه ها و مشکلاتی که برایتان در آن تاریخ پیش می آید بخواهید تاریخ را به دلخواه خود تغییر دهید هم امکان پذیر نمیباشد و باید بازهم باتوجه به تایید خود سفارت هر گونه تغییری اعمال شود . پس تا به اینجا متوجه شدید که برای ورود به هر کشوری باید ویزا دریافت نموده باشید وبرای گرفتن ویزا باید وقت سفارت داشته باشید که از قبل مشخص شده باشد . برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه فرمایید شرایط اخذ ویزای تحصیلی در وهله اول، متقاضی اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت تحصیلی باید از یکی از دانشگاه­های کشور موردنظر پذیرش بگیرد؛ سپس با استفاده از این پذیرش تحصیلی برای دریافت ویزا اقدام کند.متقاضی پس از گرفتن پذیرش تحصیلی و ارائه درخواست برای اخذ ویزا باید به سفارت ثابت کند که از پس هزینه­ های تحصیل در دانشگاه و زندگی در کشور مدنظر برمی­آید. شرط سوم برای اخذ ویزا، داشتن سطح زبان متناسب با دانشگاه موردنظر و گاهاً داشتن مدرک زبان است.بالا نبودن سن متقاضی و عدم وجود فاصله بین زمان فارغ ­التحصیلی و اخذ پذیرش از دانشگاه خارجی، یکی دیگر از شرایط خاص این نوع ویزا است. در غیر این صورت متقاضی باید دلایل قانع­ کننده بخاطر وجود این گپ زمانی ارائه دهد. داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی نیز تاثیر بسزایی بر تایید صلاحیت فرد برای اخذ ویزا دارد زیرا نشان میدهد که شخص عملاً از علم خود استفاده کرده و از سطح سواد و تجربه کافی برخوردار است. مزایای ویزای تحصیلی دارندگان ویزا میتوانند در یکی از بهترین کشورهای دنیا، زندگی و در یکی از معتبرترین دانشگاه­های دنیا، تحصیل کنند. دارندگان ویزا میتوانند در دوران تحصیل برای ملاقات با خانواده به کشور محل اقامت خود رفته و برگردند. دارندگان ویزا میتوانند در حین تحصیل، کار هم کنند. دارندگان ویزا در کشور مقصد از یک سری معافیتها و تخفیف ها برخوردار هستند. معایب ویزای تحصیلی محدودیت در کار کردن و کسب درآمد، یکی از معایب قابل توجه این ویزا است. معلوم نیست که دارندگان ویزا بعد از فارغ ­التحصیلی موفق به اخذ اقامت کشور مربوطه شوند یا نه. دارندگان ویزا مجاز به ارسال دعوتنامه برای افراد دیگر نیستند.
  3. اقامت اروپا به روش خرید ملک می توان شهروندی و اقامت دائم اروپا را با خرید ملک از کشورهای لتونی، اسپانیا، پرتغال، یونان بدست آورد، که شرایط و زمان لازم برای اخذ اقامت اروپا با توجه به میزان سرمایه گذاری و کشور مورد نظر تغییر پیدا می کند. برای مثال با خرید ملک به ارزش 250 هزار یورو در یونان می توان افامت دائم اروپا و ویزای شینگن را دریافت کرد. به دلیل متفاوت بودن و متغیر بودن برنامه ها بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سفارت کشور مورد نظری که قصد اقامت دائم آن را دارید مراجعه کنید، یا می توانید با تماس با وکلای مهاجرت شرکت بهارکیت از آخرین برنامه های دریافت اقامت و شهروندی اطلاع یابید. اقامت اروپا با سرمایه گذاری برای احذ اقامت اروپا می توان در کشوری که مدنظر شماست، سرمایه گذاری کنید. روال کار بدین صورت است که طبق برنامه های مهاجرتی آن کشور، می توان با سرمایه گذاری اقامت دائم آن را بدست آورد، که معمولا ابتدا مجوز اقامت، سپس اقامت دائم و در نهایت پاسپورت دریافت می کنید. برای مثال با سرمایه گذاری در ایتالیا، اقامت موقت ایتالیا ابتدا 1 ساله، سپس 2ساله (2 مرتبه) تمدید می شود. بعد از 5 سال هم می توان برای اقامت دائم ایتالیا (اقامت دائم اروپا) اقدام کرد. اقامت اروپا از طریق تمکن مالی اقامت از طریق تمکن مالی یعنی این که متقاضی بدون نیاز به کار کردن در کشور مقصد می تواند زندگی خود را اداره کند. برای این منظور او می بایست گردش حساب خود را به همراه سایر مدارک مانند گواهی اسناد و مالکیت ها و سهام و …. ارائه کند. برای اثبات این موضوع متقاضی می تواند درآمد دریافتی خود را از طریق نشان دان سود سرمایه سپرده گذاری، یا سهام شرکت و حقوق بازنشتگی ارائه دهد. به عنوان مثال برای اقامت تمکن مالی اتریش نیاز به گردش حساب 3 ماه است که در صورت دارابودن شرایط ویزای موقت 3 ماهه داده می شود. برای مطالعه بیشتر به سایت شرکت بهارگیت مراجعه فرمایید https://bahargate.ir/