Welcome to انجمن تفریح و سرگرمی فافان

جهت استفاده از تمامی قابلیت ها ثبت نام کنید. با ثبت نام قادر خواهید بود مطالب خود را ارائه کنید و در مورد مطالب دیگران نظر دهید.

شما قادر خواهید بود پروفایل خود را سفارشی کیند، امتیاز و جایزه دریافت کنید و با دیگر کاربران ارتباط داشته باشید.

فروشگاه اینترنتی اُسیز | مشخصات ، آخرین قیمت روز ، فروش و خرید گوشی موبایل و تبلت
hassanrezaie

خواص سرکه انگبین

 

خواص سرکه انگبین با عرق نعناع

این سرکه انگبین ترکیب عسل ، سرکه و عرق نعناع است.

روش تهیه : 

برای درست کردن آن باید ۲ واحد عسل را با ۲ واحد عرق نعناع و ۱ واحد سرکه مخلوط کنید.

طرز استفاده : 

یک سوم لیوان از سرکه انگبین را در لیوانی ریخته و الباقی را آب ریخته و میل می کنید .

توجه : قبلا گفتیم که سرکه باید طبیعی باشد و بهترین آن سرکه ی انگور می باشد.

سرکه انگبین با عرق کاسنی

دقیقا مانند سرکه انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که به جای ۲ واحد عرق نعناع باید از ۲ واحد عرق کاسنی استفاده کرد.

سرکه انگبین با عرق رازیانه

دقیقا مانند انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که بجای ۲ واحد عرق نعناع باید از ۲ واحد عرق رازیانه استفاده کرد.

سرکه انگبین با آب زرشک

طرز تهیه و استفاده ی آن مانند سرکه انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که به جای ۱ واحد سرکه از ۱ واحد آب زرشک استفاده می کنیم .

خواص سرکه :

به هضم غذا کمک می کند.

ضد عفونی کننده مواد غذایی .

در افراد صفراوی و دموی حرارت درون را کاهش می دهد.

کلسترول  کاهش می دهد ( البته در کاهش کلسترول، سرکه سیب ارجح است).

چربی های زائد را کم می کند.

با هر غذایی ترکیب می شود در رساندن غذا به بافت های سلولی کمک می کند، چون نفوذ پذیری بالایی دارد.

کسانی که نمی توانند سرکه ی خالی بخورند مثل کسانی که اعصاب ضعیف دارند و کسانی که معده ی سرد دارند سرکنگبین بخورند تا اثر سرکه به تن برسد ولی عوارض آن به تن نرسد.

ترتیب سرکه از لحاظ کیفیت به این صورت است: انگور، خرما، انجیر، سیب و بعد هر سرکه ی دیگری .

نکاتی در مورد انواع سرکه انگبین (سکنجبین) :

  • سرکه انگبین ساده دافع سودا ، بلغم و صفرا است (۲ واحد نعناع + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه).
  • اگر بخواهیم خاصیت نفوذ کنندگی آن در عروق بیش تر شود، به جای عرق نعناع از گلاب استفاده می کنیم.
  • اگر به جای نعناع آب بِه را به سرکه انگبین اضافه کنید، برای افزایش اشتها مفید است.
  • برای درمان اختلالات هورمنی و گُر گرفتنی زنان از سرکه انگبین رازیانه ای استفاده می کنیم (به جای نعناع، رازیانه باشد).
  • سرکه انگبین نیروی جنسی را کاهش می دهد.
  • عناب را اگر ۳ روز در سرکه بخوابانید برای بیماری های خونی موثر است.
  • گرم مزاج هایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گُر گرفتگی و جوش و کهیر می زنند و کسانی که تب می کنند سرکه انگبین کاسنی برایشان مفید است (به جای نعناع، کاسنی باشد)، چون منشا اکثر تب های ناشناخته مربوط به کبد است.
  • کسانی که دردهای سیاتیک دارند اگر سیر را خورد کرده و در سرکه دو – سه روز بخوابانند و عسل و نعناع اضافه کنند و بخورند، مفید است.
  • سرکه انگبین زرشکی (به جای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه و باز کننده ی عروق و کاهش دهنده ی حرارتِ معده و قلب مفید است.

سرکه انگبین برای پیرمرد ها و پیرزن ها :

۴ واحد زیتون + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه (هر شب ۳ قاشق غذا خوری) بخورید و جوان شوید.

————————————————————————–

روش تغذیه صحیح هم این است که غذای های گرم را با غذا ها و نوشیدنی های سرد چه سرد طبعی(مثلا آب یخ)و چه سرد مزاجی نخوریم.

وقتی که مثلا ماست می خوریم همراه ماست غذاهای گرم دیگر نخوریم. اولین راه پیشگیری از بروز کبد چرب حذف غذا های سرد همراه غذا های خیلی گرم است.

این سرد گرم با هم باعث می شود در کبد به تدریج یک لایه چرب پدید می آید و اگر بخواهیم توضیح واضح تر بدهیم مثل همان دیگ بستنی های قدیمی است که آن را در ظرف دیگری که پر از یخ شده می چرخانند و به واسطه این تماس جداره دیگ بستنی با یخ ها، شیر داخل ظرف تبدیل به بستنی میشد.

کبد ما هم به واسطه همسایگی با معده دچار همین واکنش هاست.

اگر در داخل معده یک غذای سرد بریزیم ناخودآگاه کبد هم سرد می شود و به تدریج لایه هایی از چربی در کبد ما رسوب می کند.

این تریج ممکن است 5 یا 10 ساله باشد و چون این رسوب هم نوع با کبد است درمانش هم بسیار مشکل است.

پس اگر می خواهیم این اتفاق نیافتد باید آب یخ بین غذا و حتی بعد از غذا مصرف نشود تا زمانی که هضم غذا اتفاق بیافتد 2 تا 4 ساعت.

درمان کبد چرب

اما برای درمان کبد چرب بهترین ماده زداینده چربی کبد سرکه انگبین هست.

 

روش تهیه سرکه انگبین

سرکه انگبین = دو واحد عسل + دو واحد عرق نعناء + یک واحد سرکه (برای زنان نیم واحد سرکه)

این ترکیب را باید با دوبرابر آب مخلوط کنیم (یعنی یک سوم لیوان ترکیب سرکه انگبین + دو سوم آب)

در درمان کبد چرب روزی یک لیوان باید میل شود تا آرام آرام طی 4 تا 6 ماه کبد پاکسازی شود و اگر بخواهیم کار علمی انجام دهیم دوماه به دوماه آنزیم ها را اندازه گیری می کنیم تا ببینیم چقدر موثر بوده است.

طی درمان پیاده روی +غذای سر شب + ترک ناهار منبع:https://salamatweb.ir/what-is-vinegar-what-are-vinegar-vinegar-vinegar-medicinal-properties/

 

ویرایش شده در توسط hassanrezaie

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری